Friday, April 10, 2009

For You I'd Bleed Myself Dry. Oh :(

I hate this feeling. suicidal. damn. this is the hardest phase of my life that I was forced to go through. It's the least favorite time. And it will always be. And this time it's real. Fucking real. And it's killing me. I am damn stupid. I should not let myself to be carried away. I should not play with fire. I should not be fooled by technology! Yes. Now I am blaming the technology. because I am torn now. oh. kamu pernah rasa tak macam tak boleh fokus on things that you were supposed to put your focus on? pernah tak kamu rasa seperti hidup kamu dah musnah? (oh ayat apakah ini?) pernah tak kamu rasa sangat mengantuk tapi tak mampu nak tidur dengan lena? dan asyiklah terjaga. dahtu sedar-sedar jek kamu akan terfikirkan tentang burden yang sedang kamu tanggung ni, sadness that has got no cure ni. dapat imagine tak? Hannan and Fitt kata diorang dapat imagine. Kamu? pernah tak kamu rasa tak ada selera langsung biarpun dihidangkan dengan makanan kegemaran kamu yang paling sedap di abad ini? oh perasaan ini sangat complicated to be explained. "I can see the perfect sky is torn". Serius shit tak tipu. haisyy. mulalah rasa seperti mahu mati lagi macam tempoh hari. isk. kawan-kawan, tolong doakan saya tabah ye.

4 comments:

nur said...

kamu seorang yang tabah syahirah!!:D

idatazira said...

sila bertabah hati.
sy sayang kamu.

SyAhiRah LaLAla said...

nur: i wish i REALLY am. harap-harap lah. life never gets easy for me. isk. kamu dah siap research proposal?

idatazira: terima kasih. saya sayang kamu juga. saya sayang kawan-kawan saya. *emo* hahaha. bila mahu bagi saya lepak di rumah yang lawa itu lagi wahai adik?

Syuraini said...

Skrg dh hepi blk kn??jgnla main api yang nti bakar diri..skrg baru terkena skit kamu nk cuba lg..esok2 hangus terus xdpt diselamatkn lg..(ayat utk diri sndri gak *toink2*)